Technisch beheer van appartementen complexen

Het technische beheer van appartementencomplexen

Het technische beheer van diverse appartementencomplexen is voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen dat het technisch beheer vlot verloopt met natuurlijk een goede communicatie met het V.V.E. bestuur en administratieve beheerkantoren.

Wij zorgen dat toeleveranciers worden voorzien van informatie over de betreffende werkzaamheden. Op verzoek begeleiden van de leveranciers. Zoals de liftmonteurs, monteurs voor cv onderhoud. Eigenlijk alle zaken waar een V.V.E. bestuur verantwoordelijk voor is.

Tevens vragen wij offertes aan en zorgen dat werkzaamheden volgens offerte uitgevoerd worden. Wij zijn de spil tussen leverancier en het bestuur. Zelf voeren we ook veel werkzaamheden uit, dit heeft betrekking op de openbare ruimtes binnen een appartementencomplex.

Voor onze vaste complexen hebben we een klachtenservice. Bewoners kunnen contact met ons opnemen betreffende een klacht of reparatie . Deze wordt zorgvuldig in behandeling genomen en afgewikkeld. Hierdoor heeft een bestuur er weinig omkijken naar. Aangezien bestuursleden op vrijwillige basis in een bestuur zitten, met deze service kunnen wij de besturen ontzorgen.

Wilt u meer weten over onze beheerservice, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Port scaldis